hum hum hum

kan väl aldrig tänka mig att jag skulle ha några ovanor eller egenheter. oh well, jag får väl försöka komma på nåt dåra...

1. Jag tror ofta (alltid?) att mitt sätt är det bästa. Folk som inte håller med mig är tröga och förstår helt enkelt inte vad jag menar. Hade de förstått så hade de naturligtvis hållt med mig. Fast jag börjar så smått inse att jag egentligen inte vet någonting alls, och att det i princip alltid finns nån som vet bättre.

2. Jag är tidsoptimist. Fast är inte de flesta det? Eller nej, jag är nog inte tidsoptimist. För det mesta är jag mycket väl medveten om att jag inte kommer hinna & att jag har för lite tid på mig, men jag orkar inte bry mig.

3. Det här är en ganska ny grej, men jag äter väldigt sällan upp nuförtiden. Det är inte bra att slänga så mycket mat som jag gör när man är fattig student. (nej, det betyder inte att jag inte äter ordentligt, det betyder bara att jag jämt lagar för mycket mat)

4. Ett nytt nummer av ELLE eller Sonic går alltid före tråkiga skolböcker. Oavsett om det är tentaperiod eller inte. Ska jag va riktigt ärlig så behöver det inte ens va ett nytt nummer för att jag ska lägga kurslitteraturen åt sidan, jag kan lika gärna dra fram ett gammalt nummer om det är så. Jag är inte den som är kräsen.

5. För att jag ska va pigg & utvilad när jag vaknar krävs följande: jag ska ha sovit minst 10 timmar & jag får inte ha lagt mig senare än 22.00. Går jag och lägger mig senare än det så är jag grymt trött när jag vaknar, oavsett hur många timmar jag sover.

nu vet jag inte om detta är mina värsta ovanor eller egenheter, men det var detta som kom upp först i min trötta hjärna. klockan är efter 22.00 och jag ska gå upp om 7 timmar. jag kommer va trött när jag vaknar.

grabbarna depp

jag tror jag dör.
kent ska till hultsfred.
herregud.
jag blir alltid helt sjuk när det kommer nyheter om kent.
när vi fick veta att de skulle släppa ny skiva. att de skulle på tält-turné.
happy happy happy.
jag är lite skakig nu, får återkomma med den där utmaningen celan gav mig när det har lugnat ner sig.

kärlek i  massor.

kissing just for practice

Åkte tåg hem till byn igår. Var ett par i typ 16-17-årsåldern som stod på perrongen och var hur äckligt kära som helst. Och det enda jag tänkte var att fy fan vad ni blir blåsta. Ge upp kärleken och skaffa ett liv istället, det där kommer aldrig att hålla. Stå gärna o grovhångla med varandra eller whatever, men gör det inte in public och tro för fan inte att det har nåt med kärlek att göra.

Äsch, jag vet inte, vinter & kyla & folk som är kära när jag inte själv är det är inte min starka sida.


På allmän begäran?

M. vill veta vad som händer i mitt liv i Växjö. Därför denna blogg. Tänk vad jag offrar mig för dig baby, ger mig in i mainstream-världen & allt. Det är inte klokt.  Vi får se hur länge det håller, hur länge mitt indiehjärta pallar ;)

Så vad händer i mitt liv i Växjö? Typ inget. Stallarna & ekonom-span ibland, Sivans & popsnören-span ibland, föreläsningar med galna mexikanare & blyga japaner ibland, gymmet ibland, O.C.-kvällar med P. ibland, und so weiter. Får väl iofs säga att det har varit alldeles för lite ekonom-span på sistone, och vårt problem kvarstår: vart tar de snygga killarna vägen på kvällarna? Går man till bibblan på dagen så är det hot hot hot, men går man ut på kvällen så är det öken. Det är helt galet. Biblioteket har större spaningspotential än uteställena. Eller så missar vi helt enkelt de snygga killarna när vi är ute. Jag vet ju att jag har missat Grabben Som Jag Har Ett Gott Öga Till när han var här. Jobbigt värre.

Det hade varit gott med God Morgon Apelsinjucie nu, men Ica har stängt och Statoil är far far away. (egentligen inte men det är kallt & det är snö & jag är lat)

nu är det sängen som gäller, fast ingen sömn än, måste se Sex And The City vid tolv först. det är inte alls bra att det sänds så sent, min dygnsrytm blir helt fucked up.

Dagens låt: Alkaline Trio - Emma


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!