I nöd & lust?

Ett år sen jag & mr T träffades idag, och det har verkligen varit både upp och ner. Men nu är det mest upp, och det är ju bra. Har fått fin present av honom, ska gå på bio lite senare, sen ska vi äta mat mat mat och förhoppningsvis efterrätt med mycket kalorier.

Och nya tischan jag köpte igår är så fin så fin. Värd vartenda öre.

Maj maj måne, lura mig till Skåne?

Istället för att gräva ner mig alltför djupt i tråkuppsatsen så ska jag in till stan en sväng. Ska hämta fina t-shirten från Acne som jag hängt undan. Fatta hur länge jag letat efter den. Hittade varken den i Köpenhamn eller Göteborg, o sen när jag kommer hem till skogarna igen så har dom fått in den här. Och då får jag dessutom rabatt på den! Kan inte bli mycket bättre.


Och det är ingen som behöver lura mig till Skåne, för jag kan knappt bärga mig tills jag ska få åka hem för sommaren. Inte för att jag ogillar Växjö, så är det inte, men det finns ingen Elsa här, och det är ett mycket stort minus.

Den här ska jag köpa när jag får pengar

H?kansson skincare

Kostar billiga 149 kronor hos Blush,
här kan ni köpa

Livet som sambo, del 75

Vi sitter just nu och bråkar lite lätt om vem som ska ringa o beställa pizza. Jag vill inte för jag kan inte uttala namnet på den pizzan jag vill ha. Egentligen, enligt pizzabeställningsreglerna, så är det jag som ska ringa, men just nu skiter jag i dom. Hoppas han ger sig snart, jag är hungrig.