"I know all about good blow jobs"

Ibland känns det som att Oprah har fått en släng av hybris. Men jag vet inte.



Lyssna på Nålens Öga om du inte redan gjort det. Eller 'La Belle et le Bad Boy'  med Mc Solaar. Bra bra. Nu är det Fab 5 på tv, go see! Man kan lära sig mycket bra av dom, som typ 'anything that shows your nipples is probably not a good idea'. Jag fick dock gå emot deras råd i fredes när vi var ute eftersom min bh gick sönder av okänd anledning. Alltså var det bara att dra av den. Men jag bjuder på det. Tur att man inte ligger inne med några stora tillgångar.

consumerism

lycklig av shopping? bullshit säger jag bara. snarare får man världens ångest av det.

måste. sluta. köpa. dyra. kläder.

det är mycket månad kvar i slutet av pengarna, eller nåt.




bra koll där...

Scenario: 3 medelålders män står och diskuterar random tråkig historia som en eller flera av dom vatt med om (kommer inte ihåg riktigt där, men it doesn't matter). 

Dude nr 1: Men så har det ju vatt ända sen 7/11
Dude nr 2: Ja precis (nickar medhållande, viktigt att visa att man håller med)
Lite tystnad där alla tre tänker efter.... det lät liksom inte helt rätt med 7/11...
Dude nr 2: Var det verkligen 7/11...?
Dude nr 3: Nääää, det var den 15:e det hände (låter helt övertygad här va & kollar lite överseende på de andra, jorasåatte)
Dude nr 1 & 2: Aah just det, så var det ja.. mm..
Dude nr 2: Nä, 9/11 var det ju! (heureka där grabben!)

Samtliga dudes skrattar lite nervöst och försöker komma med nån lame excuse om varför dom blandade ihop en liten godisaffär med en smått hisorisk händelse & kollar runtomkring sig så att ingen har hört vad dom sagt.

Älskar verkligen hur dude nr 3 tror att han har så himla mycket bättre koll än de andra två (duuuh, hur kan dom säga 7/11 när det inträffade den 15:e liksom?) när det sen visar sig att han är lika jävla lost själv. Lesson lerned: ska man leka besserwisser och trycka ner folk som inte har koll så får man fan ha detaljerna rätt själv, annars kan man bara hålla käften.

Ibland är det underhållande att åka tåg.


hon två trappor upp & hon två trappor ner

Limpan & jag - en afton på Sivans

party on people

kan inte komma ihåg sist jag spelade match utan att va bakis. skulle va skönt att prova det snart. jag börjar bli trött på spriten. det kommer bli en vit sommar.


we're on tonight

hon frågar om jag börjar falla för honom och jag säger nej. men det gör jag ju. gud vad jag faller. men jag vill inte bli sårad. jag tänker inte bli sårad. så jag gör som vi alltid gör nuförtiden, ser det som en kul grej. nothing less, nothing more. absolut nothing more. jag börjar bli förvånansvärt bra på det här med att bara se saker som "en kul grej". alldeles för bra kanske. spelar jag mina kort rätt kan det fortsätta va en kul grej. if I screw it up, ja då är det inget alls längre. men vill jag att det ska bli nåt mer? egentligen? för vi har ju han den där andra som jag inte kan släppa. är det honom jag vill ha när allt kommer omkring? i think so. eller ja.. jag vet inte. kanske vill jag ha båda? kan jag få det, please? det hade vatt skitbra.

jag har fortfarande alkohol i mitt blodomlopp. kvällen var skitkul. hela dagen för den delen. jag är trött nu. ska sova länge länge imorn.

nej, det är dude nr 1 som jag vill ha. så är det. oavsett vad jag säger imorn. in vino veritas.

eller?

sad eyes

Kollar på Oprah om en familj som förlorade sin yngsta son i en flygkrasch. En av bröderna gråter med jämna mellanrum. Åh, jag blir så himla blödig när killar gråter. Det känns så fint och äkta på nåt vis. Den äldste sonen sitter i publiken, dom filmar bara honom ibland. Jag vill se mer av honom. Jag vill veta varför han sitter i publiken och inte i soffan bredvid Oprah med de andra i familjen. Jag vill se hans ansiktsuttryck när dom pratar om kraschen & allt det andra. Och var är systrarna de pratar om? Varför är inte de med? Åh så sorgligt det är. Måste de prata med gråten i halsen? Måste de va så himla fina? Fan alltså. Man tycker att dom borde varna för såna här program, precis som dom varnar för skräckfilmer.

...

I love you Pete, verkligen. Men här går du lite för långt.