livet är en fest?

Jag hör hur vissa av er drar efter andan och undrar vad som har hänt nu, men jag ska, håll i er nu, gå ut ikväll. Inte bara gå ut som i gå ut utanför lägenheten och utanför huset, men ut som i ut o festa. Ohyes, efter en sjukt lugn höst ska förra vårens takter återupptas. Minus bortamatcherna. Nu är det bara hemmamatcher som gäller. Dricker jag mer än två glas vin kommer jag troligtvis va sjukt bakfull imorn, det är så jävligt det blir när man inte dricker så ofta. Så nu ska jag gå in i garderoben och se om där finns nåt som jag kan dra på mig. Sen är det spriten som gäller. Längtar ej till imorn. Målet är att va tillräckligt pigg för att orka släpa mig ut till soffan innan ELLE-galan börjar, vilket är typ vid 7-8 på kvällen skulle jag tro. Allt annat är överkurs.

Låt vi lyssnar på: Mobius Band - Twilight


update: fel av mig, först sprit, sen fixa kläder & smink, det kommer bli intressant

förlust? inte om han inte vill va kvar. o nu kanske man kan få höra kräm live igen.

harri
bild från nån på kentforumet

Självklart tråkigt att han inte vill va kvar. Men jag vet inte om jag bryr mig så mycket om det just nu. Kent känns långt ifrån mig för tillfället. För säg två år sedan hade jag brytt mig väldigt mycket, kanske lite väl mycket. Och ärligt talat vet jag inte vad jag ska känna inför det faktum att det kommer en ny skiva till hösten. Hittills har jag gillat allt dom har gjort, och jag är rädd att jag kommer bli besviken. Gillar jag inte den nya skivan så kommer det bli jobbigt. Därför håller jag lite distans för tillfället, tills jag får höra rykten om att de låter sjukt bra och grymmare än någonsin. Då kommer jag kanske kanske börja känna mig lite förväntansfull inför den nya skivan. Men först då. Än så länge är det distans som gäller, och till dess tycker jag inte så mycket alls om att Harri har hoppat av.

cash is king

there are more important things in the world than money. there's friendship. there's family. there's the ground below your feet. there's the sky above your head. there's your obligation as a human being to help those less fortunate than yourself. there's honour. there's dignity. there's honesty and then there's the truth. and if, of course, we are being entirely honest and truthful, there's really nothing more important than money.

Doutzen, Valentino spring 2007

Doutzen, Valentino spring 2007
bild från Style.com

Under the duvet

Fan fan fan, jag missade "I en annan del av Köping". Måste kolla om det går i repris. Hade fullt upp med att byta kuddöverdrag i soffan & skruva ihop lådor från IKEA & äta överbliven kladdkaka etc. etc. Just nu bör jag egentligen vara på handledning, men eftersom jag inte har skrivit nånting än känns det inte som att jag har så mycket som kan handledas. Så idag ska jag skriva en massa är det tänkt. Om jämställdhet och om förväntningar på det kvinnliga könet och om rosa,blå,gröna,svarta täcken som försöker bestämma vår identitet. Som bestämmer vår identitet.

Camp Tompa

Idag är det tänkt att jag ska följa med T. till gymmet. We'll see about that.

När det gäller den här sambogrejen har jag bara en sak att säga: Kaos i badrummet!

Beach 07

Om några månader är det Beach 2007 och det är inte klokt vad tiden har gått fort sen Sweden Rock -03 då vi började tjata om detta. Ända sen dess har vårt mål varit att va vältränade till Beach 2007. Då kändes det sjukt avlägset, men nu är vi snart där. Och jag har aldrig varit så otränad som jag är nu. Med undantag för ett gymbesök och ett par varv runt sjön har jag inte tränat på ca..... 3,5 månad kanske? Sjukt klen med andra ord. Ganska smal också, men det är inte nödvändigtvis ett plus i den svenska sommaren. Ska man bada i havet behöver man ett lager så man inte dör av kyla. Fast enligt vissa innehar jag redan ett sånt lager så det ordnar sig nog ändå. Anyways, det är sagt att jag ska börja träna nu i januari, så vem vet, jag kanske kommer va sjukt vältränad när det väl är dags för beachen. Vi får se.