show me what you've got

För första gången på flera veckor befinner jag mig i min egen lägenhet, och jag vet inte riktigt hur det känns. Kankse kan jag inte komma till ro eftersom jag vet att jag ska härifrån igen om bara nån timme. Eller blir jag stressad bara för att det är så stökigt? För naturligtvis är det stökigt här. Fattas bara annat, att komma hem till en välstädad lägenhet är överskattat. Men eftersom jag har planer på att vistas en del här i framtiden kanske det inte vore helt fel att plocka undan lite. Slänga alla tusen DN-tidningar som ligger utspridda, diska stekjärnet om det går, hänga in den rena tvätten i garderoben, and so on.

Vi får se.

jag vill också byta statsminister

Ett Herrans Liv - gäst Fredrik Reinfeldt
Kanal 5
klockan 21.55

Kommer förmodligen bli både intressant & kul. Om inte annat så kommer det bli gott med te som vi har tänkt dricka när vi tittar på det. Så helt fel lär det iaf inte bli.

Ikväll alltså, missa inte!

Jag tycker att du och jag passar bra ihop

Efter en skakig inledning på veckan ska jag så ändå upp till svärföräldrarna i helgen. Givetvis kommer dom falla pladask för min charm. Allt annat vore enbart konstigt. Den stora frågan är dock: kommer dom förstå vad jag säger?

Måste ta tag i den här kursen med snart. Hinner inte idag, men imorn kanske?
Vill hem o leka med Elsa lite mer. Hon växer så snabbt & lär sig så mycket nytt hela tiden o det gör ont i magen att jag missar allt. Plus att jag måste se till att va favoriten innan bror kommer hem igen.
Honom behöver jag också ha tag på, så jag kan få reda på vad han önskar sig i julklapp. Har dom inget internet i Great Britain eller vad är det frågan om? Får jag ingen önskelista snart så får han skylla sig själv, för mina pengar kommer shoppas upp väldigt snart. Norröver denna helgen och söderut nästa helg. Skåne *klapp klapp* Skåne *klapp klapp*. Nästan som att komma hem.

Just det ja, har ju vatt på demobandsfestival i veckan, och Oh My God om det hade varit för två år sen så hade jag nog dött lite grann. Många smala byxor där, det vill jag lova. Sångaren i
Je t'aime mon amour var sjukt cool (väldigt Pete Doherty) och Dollface var ju från Skåne så man kan inte annat än älska dom. Vi ska nog gå o kolla på Je t'aime... etc. igen i nästa vecka, för man blev helt fånigt glad av o se dom, och vem vill inte vara fånigt glad om än för bara en liten stund? (var klart fler band som spelade, but I know nothing 'bout that.)

well hello mr biceps

sitter här och väntar på att han ska bli klar med rakningen så att jag kan få lite sällskap i sängen. den är så stor & otäck och det känns väldigt ensamt att ligga i den helt själv.

Kära mor och far,

Jag vet inte om ni har missat det men jag är inte vegetarian längre, så för min del är det helt okej om ni köper hem lite kött. Jag har inga stora krav, det räcker med lite falukorv eller köttbullar eller liknande. Om ni tycker att det är ont om plats i frysen för kött kan ni alltid pröva att rensa ut nån av dom 17 påsarna broccoli som ligger där.

- er svältande dotter


note to self

bara för att jag själv ska kunna komma ihåg vad jag har sökt, i ordning:

Maastricht Center for Transatlantic Studies
University of Central England Birmingham
Köpenhamns Universitet
Sheffield Hallam University

Moneybrother sjunger Håkan


you die young

Shit vad det regnar! Tur att jag har mitt snygga leopard-mönstrade paraply från H&M. Mindre tur att det typ faller ihop bara man tittar på det. Får väl se om jag klarar mig fram till skolan utan att bli dyngsur.

these are the days

Saybia - I Surrender

snälla söta, lyssna, för den är bra

ok?

puss

fatta gött!

jag har fått in mina poäng, alltså behöver jag inte hämta ut hemtentan. för även om jag skulle ha nån liten liten komplettering att göra behöver jag inte göra det för jag har fått mina poäng tralalalala. nu: skräp-tv. pusskram

don't feed the models

Idag MÅSTE jag hämta ut min hemtenta (med diverse kompletteringar). Eller måste jag det? Hinner ändå inte börja skriva nåt innan arbetet är inne & vi har haft opponering, vilket är på fredag. Jo, jag ska hämta ut den. Lika bra att veta exakt vad det är jag måste komplettera.

fredag hela dan

Jag tror inte att jag gillar Bingo Rimér längre. Inte Carolina Gynning heller, trots att jag en gång i tiden ringde in och röstade på henne i Big Brother-finalen. Innan har jag tyckt att dom verkar sköna och har massa självdistans, att dom driver lite grann med sig själv, att dom är lite halvironiska i det dom gör. Men det vettefan alltså. Bingo har alltså slutat fota glamourmodeller (vilket uttryck va!) och är nu istället entreprenör, för att hans dotter ska kunna va stolt över honom. Entreprenör för Bingo = äga shop som säljer nasty underkläder & sexleksaker. Kanske var det ändå bättre att fota glamourmodeller? Och Gynning. Hon verkar så himla bitter ibland på att folk inte tar henne på allvar, och bittra människor går bort. I alla fall om man är bitter över nåt som har med en själv o göra, vill man va bitter på omvärlden är det ok. Men Gynning verkar bitter över hur hon själv uppfattas, = självupptaget, = inte ok.

Anyways, ska tydligen ut ikväll igen (ve o fasa). Tror jag nöjer mig med förfesten, för brudarna ska ut i stan sen o det pallar inte jag. Så jag kommer dricka mig full o gå hem o lägga mig vid 11. Alternativt dricka mig full och gå hem o va en pain in the ass för Tomas. Stackarn. ELLER, så dricker jag inte så himla mycket på förfesten och går hem icke-full, det är också en tanke.

dagen efter

Nackdelen med att gå ut så sällan som jag har gjort den här hösten är att jag har noll koll på hur mycket jag kan dricka innan det blir för mycket. Och jag är inte särskilt van vid att va bakfull heller. Hur klarade jag det i våras? Var ju bakfull i princip hela tiden, med undantag för när jag var full såklart.

Nu: städa i Tompas lägenhet. Har dåligt samvete för att jag var en smula jobbig när jag kom hem inatt, så jag tänkte gottgöra lite. Har redan dammsugit o städat toaletten, ska dammtorka nu. Värsta hemmafrun här va.