Sommar sommar

När jag ska somna Essan lägger hon huvudet på min kind för att gosa och det är så mycket kärlek att jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Söta fina tjejan, den bästa jag vet.

(Tänkte lagt in en bild på henne här, men jag vet inte var den där kamerasladden är, och jag har hört att den behövs för att föra över bilder, så en annan gång kanske)

Madrid

Jag målar tånaglarna röda eftersom de kommer synas imorn när jag har nya höga skorna på mig som jag knappt kan gå i och för att det kommer matcha min klänning som jag kanske har blivit för smal för att ha. Hur det än blir med skor & klänning så kommer jag i alla fall har snygga tånaglar när kusin springer ut imorn. Studenten studenten. Ska bli kul o se om jag är avis på honom. Jag tror inte att jag kommer vara det, men man vet aldrig.

Modebloggar & genus

Sista rycket på b-uppsatsen nu. Inlämning imorn, sen ska jag inte läsa en modeblogg på hela sommaren. Kanske. Anyways, vill ni veta hur skapandet av genus utspelar sig på modebloggar så är det bara att fråga mig. Jag kan allt om det nu. Precis allt.