fylleri fyllera

Igår var det inflyttningsfest på andra sidan stan, sen taxi till Campus för att gå på Sivans. Osbyfolk i vimmlet och fulla människor som byter skor innan de ska gå hem. Det roligaste var troligtvis när F. försökte flirta med några tjejer från US and A i kön genom att härma Borat. Det gick sådär. Han fick tyvärr inget napp, men kul var det.

Idag skulle vi ätit våfflor på Tufvan, men 1 timmes väntetid för några våfflor kändes inte så lockande, så det blev latte & kaka istället. Men jag klagar inte.

Det är jättefint väder och jag vill bara ut ut ut. Men en bakfull pojkvän stannar hellre inne. Har i alla fall lyckats släpa med honom på en liten promenad.

Tyvärr måste jag plugga nu. Inlämning och redovisning på torsdag. Jag vill inte. Har kommit fram till att Sociologi inte är min kopp te.Men det är bara att bita ihop de sista 10 poängen. En liten B-uppsats ska man väl kunna slänga ihop även om man inte är intresserad av ämnet. (Ok, liiiite intressant är det, men inte tillräckligt för att jag ska stå ut ända till D-nivå.)

Så, nu ska jag bara komma på vad jag vill plugga istället.

(Ps. Är en smula avis på att Celan är i Stocholm. Men bara en smula.)

make my day

Detta kanske är lite fåfängt, men jag längtar tills mina mascaror tar slut så jag kan köpa en ny. Jag vill ha Lancomes Defincils igen. Eller Hypnose. Både är mycket bra mascaror. De jag har nu är inte lika bra :( Jag har i och för sig Lancomes Fatale på lager, ska snart börja på den. Men av nån anledning tror jag inte att den är så bra som Defincils och Hypnose.

Och nej, jag kan inte köpa en Defincils innan jag har använt upp de mascaror jag redan har, det går emot mina nya principer som jag försöker hålla mig till när det gäller konsumtion av smink & dylikt.

Sunny days

Ska snart ut i det fina vädret. Först hade jag tänkt ta en runda runt sjön. Sen kom jag på att jag måste in på Hemtex och köpa lakan & örngott i satin. Är sugen på att köpa lite andra grejer med, men jag kom just på att min klocka som jag har beställt kommer på måndag, så då måste jag betala för den. Alltså gör jag nog klokt i att inte handla för mycket idag, eftersom jag redan ligger på minus och har snott lite för mycket från sparkontot. Men promenad i solen ska bli härligt.

happy happy lucky

åh! italienarna är tillbaka! bara tillfälligt iofs, men ändå. dom är så himla söta&snälla och jag blev alldeles glad av att se dom. förra våren var utan tvekan den bästa terminen hittills, det var så sjukt kul att läsa med utbytesstudenterna! åh vad jag saknar dom!

nej nu får jag nog ta tag i mig själv. ska snart ta tåget hem till byn och välkomna bror hem från det där regniga landet i väst.

och tänka sig att det finns roliga människor som läser sociologi B, en mycket trevlig upptäckt!

puss till er alla,

monday morning


*
Celan i tidningen

* The Shins - Australia

* Min fön är inte så vass

* Snart kommer bror hem