Nooooooooo!

Men vad fan Pete. Fattar du inte att I want you? Dumpa henne och kom hit till mig. Blir onsdag bra för dig? Fika på tufvan kanske? Vid sju-tiden? Så hinner vi prata lite innan vi går hem till mig o hånglar i soffan framför O.C.

Men ok, I get it, she's hot.

Presents For You

Från Jens Lekman, här.

Let's Get Lost

Elliott



















Jag sitter här och lyssnar på musik i iTunes. Har den på random, som så ofta. Brukar va för att jag vill lyssna på sånt som jag kanske har glömt bort. Blir lätt alldeles för mycket kent & Håkan & dylikt annars. Men så är det inte idag. Jag vet precis vad jag vill lyssna på, vill dock inte sätta på det själv, vill att random ska hitta det åt mig. Den försöker spela The White Stripes för mig, men nej tack. Babyshambles? Nej, trycker vidare till nästa låt. Och nästa. Och nästa. Inte ens Belle & Sebastian stannar jag vid. Men sen är random snäll mot mig. Jag får det jag vill ha - Elliott Smith. Det blev Fond Farewell den här gången. Sist blev det Oh Well, Okay. Undrar vilken låt jag får höra nästa gång. Hoppas lite på The Biggest Lie. Eller äsch, det spelar ingen roll. Jag går dit random leder mig.

bild av
Autumn de Wilde

Vi var glada åt snön den kvällen

En kväll på Stallarna

Nu är vi inte riktigt lika glada längre. Det är mars för fan. Snälla snön försvinn nu.

Oj vad jag inte gör vad jag borde just nu...

Vår tv-kväll i onsdes förvandlades snabbt till en förfest inför Sivans. Väldigt oplanerat och väldigt kul. Och jag fick spana på två RIKTIGA popsnören. Inte fejk som låtsas vara pop men inte vågar vara det fullt ut. Här snackar vi tighta stuprörsjeans som ser ut att vara limmade direkt på kroppen, inte såna där fusk-tihgta jeans som ser tighta ut bara för att alla andra har baggy jeans på sig. Vi snackar slitna converse och vit pop-skjorta och svart pop-slips (till skillnad från ekonom-skjortor & ekonom-slipsar) och svart hår med pop-frisyr. Och självklart en massa svart kajal. I love kajal. Also love att man kan gå ut en onsdagkväll, bara sådär.

Min bortamatch var inte särskilt pop, iaf inte till utseendet, men han var nice ändå. Och det visade sig att han hade rätt bra musiksmak trots allt. Var dock ingen bortamatch i ordets rätta bemärkelse eftersom jag har börjat mitt nya liv där jag har en massa principer jag ska följa. Eh. Vi får se hur det går.

Vad jag borde göra: plugga. Ska sätta igång NU. Jo.