he came along to turn everyone on, sexy derek

Såg en affisch på Patrick Dempsey idag vid stationen, OCH SATAN VAD HET HAN ÄR PÅ DEN! shit alltså. blev nästan lite turned on. DEN BLICKEN!

(Patrick Dempsey = Dr Derek Shepherd i Grey's Anatomy, for those ignorant fools out there)

Som sagt, mycket het är han. Tror ni man kan sno en sån affisch utan att nån protesterar?

Anyway, längtar tills det börjar. Näst nästa tisdag va? Eller redan nu på tisdag?

yeahvolution

Det är nåt konstigt med vattnet här så imorse borstade jag tänderna i Vichy Noveau. Det var spännande.

Håller på med en mycket vetenskaplig undersökning nu. Har satt T.s iTunes på random för att kolla om han har bra musiksmak eller inte. (Han har typ 25 000 låtar så jag pallar inte kolla igenom allt, ergo: random.) Nyss: Interpol - C'mere. Nu: Air - Le Voyage De Penelope. Kan möjligtvis va så att han har hyfsad musiksmak. Vi får se. Men om det skulle vara så tänker jag nog inte säga det till honom, han blir så lätt kaxig då.

inför utflykten till verkligheten

Dagens fråga: kommer jag kunna gå till ICA o handla utan att [insert valfritt modemagasin] slinker ned i korgen?

Ledtrådar:
Jag har redan nya Cosmo, ELLE och Vecko Revyn
Jag har ca 200 kr kvar på kontot

Svar kommer kanske senare.


Superman

48326-5

!!

Ensamma Hemma på trean nu, titta titta!

omvärdera mig, raring

Tompa är o köper present till mig och jag har inte den blekaste om vad han kommer köpa. Mycket jobbigt. Så jag sitter här i min lägenhet o tänker att jag kanske borde städa lite för det är rätt stökigt och kanske lite väl dammigt också men det är fan inte kul att städa så jag kollar på tv istället. Puss.


Kul dag det här va

Kudden är mascara-fläckad och hemtentan går sådär. Har fått ihop 1 sida av 12. Hade det inte vatt för dumma pojkar och Bingo på tv hade jag säkert vatt uppe i två sidor, men då hade jag å andra sidan missat en totalt galen & totalt pigmentbefriad Bingo posa i stringkallisar med mönster av amerikanska flaggan. Och herregud, hur spännande hade det varit om jag vatt ute i god tid med tentan? Inte alls. Nä precis, det är därför jag gör allt annat än skriver på den. Man gör vad man kan för att det ska bli lite action. Som om det inte händer tillräckligt ändå.


jag har inga vänner kvar, visst är livet underbart

Blev förmodligen lite för full för mitt eget bästa i lördes, men blev nog inte alls så bakfull som jag förtjänade. Därmed inte sagt att jag mådde bra, för det gjorde jag verkligen inte. Men ändå.

Käften glappade nog lite väl mycket till folk som jag egentligen inte känner och mina skor är leriga som tusan, men det gör inte så mycket för jag hade kul, och det är väl det som räknas. Synd bara att jag inte kunde va på samma ställe som brudarna från våningen ovanför, men det får bli en annan gång.

Lättlurad som jag är (& i ett försök att åtminstone verka kulturell) har jag tackat ja till en prenumeration på DN. Telefonförsäljare = dåligt för min ekonomi. Dock, han som ringde lät snygg, så man kanske har en chans där sen?

Lägenheten är kaos, vattnet kokar över (jag lagar mat nu va), avloppet i duschen måste rensas, jag har inte börjat på hemtentan som ska in på fredag (hej kompletteringsuppgifter), etc. etc.
Men vad fan gör det? Det är höst nu, och höst = massa bra på tv = massa tillfällen att dricka te/varm o'boy och kanske kanske äta lite godis. Men bara lite i så fall, är ju nyttig nu. 

Och det bästa: jag har internet igen. det är mycket bra.

(ps. rubriken är bara lite sann, jag har visst det vänner kvar, bara några som försvunnit, men det var nog lika bra. eller?)