...

Det är hemtenta, jag analyserar sociologiska teorier. Det går sådär. Kan bero på att jag surfar runt på Style.com mer än vad jag tittar i böckerna.

Folk joggar förbi utanför huset. Folk är galna. Det är snö, det är kallt. Man joggar inte, man sitter inne med tjocka tröjor & dricker varm o'boy. Eller nej, det gör man inte, för mjölken är slut och jag vägrar gå o handla i det här vädret. Men teoretiskt sett bör man sitta inne o dricka varm o'boy. Och teori är alltid roligast. Mycket bättre än praktiken.

Weber, my man

Sitter och läser om religiösa sekter och kaptalismens uppkomst och känner att jag missar nån viktig poäng. Den poäng som det är tänkt att jag ska formulera ett eget empiriskt exempel kring. Tentafrågor = jobbigt. Samtidigt känner jag att det faktiskt är intressant & kul (!) att läsa en av sociologins klassiker. Är det nördpoäng på det? Att faktiskt uppskatta studierna? Givetvis finns det en gräns, och den gränsen går nånstans vid det faktum att jag inte enbart kommer undan med att läsa utan även måste skriva massa smarta & insiktsfulla saker.

Poesi på bussen

NDBPM

Penny on the Train Track

Ben K

Den här hunken lyssnar vi på ikväll. Tompa säger att jag inte får skriva det här, för att det går emot indiekonceptet. Och jag förstår hur han tänker, är man indie vill man vara hyfsat ensam om vad man lyssnar på och det är inte coolt med musik som fler än 5 människor känner till. Men jag är inte indie. Det är bara Sami som är indie. Så därför tipsar jag om denne snygge gosse.
Här är en sida där man kan lyssna på en låt. Tysk sida, men låt er inte avskräckas, det står "download" där man kan ladda ner en låt, och det bör man kunna förstå även om man inte är sehr gut på att snacka tyska. Ni som känner er väldigt indie kan ju helt enkelt låta bli att lyssna. Puss.

Marcus Birros blogg flimrar lite när man scrollar, typ som min kära mobiltelefon nuförtiden.

Check it out