Loves it!

har lite tråkigt så jag sitter o läser gamla citat på overheardinnewyork, och man bara måste älska det. svenska versionen, tjuvlyssnat, är inte på långa vägar lika bra. svenskar är helt enkelt lite tråkigare.

Woman #1: It's really small, you know, but the sex is wonderful.
Woman #2: You mean he's rich?
Woman #1: Yeah. Exactly.

--Union Square

skulle kunna sitta hela natten o läsa, och det kommer jag förmodligen att göra också.

hey you,

om du läser här så hatar jag dig lite grann, puss

Dolly & Pamela, summer 06

Vi ska bli hälsosamma nu och har skrivit upp diverse riktlinjer som ska hjälpa oss på vägen. För Pamelas del innebär det bland annat att man inte ska ta den sista kakbiten. För egen del la jag till ett litet nödvändigtvis, man behöver inte nödvändigtvis  ta den sista kakbiten. Ett litet men ack så betydelsefullt ord.

Vad gäller motion så får den inte enbart ske mellan lakanen, och när den gör det så får man inte va lat och låta den andre ta hela jobbet, utan man måste jobba lite själv också. Usch. Blir trött bara av att tänka på det. Kanske lika bra o låta bli då? Avhållsamhet är det nya svarta, har jag hört.


I'm hot, and for all the wrong reasons

det här med att man ska smörja in sig när man solar är inte enbart bullshit. inte heller det att man ska bättra på solskyddet när man har badat. det kan också vara till ens fördel att smörja in jämnt över hela kroppen och inte bara lite sporadiskt här och var. mina ben har en fin nyans av rött och mina armar har nåt konstigt mönster till följd av lite väl slarvigt användande av solskydd. väldigt o-hett om jag får säga det själv. just nu är kylande aloe vera-gel min bästa vän, for real. tur att jag ska jobba imorn så att mitt stackars skinn kan få vila lite.

besides, fatta vad VARMT det är här. man kan fan inte sova, det är totalt galet och värre lär det väl bli. I'm all for summer & långa dagar på stranden när man har tillgång till ett hav (& kan spana på hot guys) så att man slipper avlida i värmen, men det finns fan inget positivt med att sova i en bastu. inte ens den eventuella viktminskningen det skulle kunna innebära att svettas hela natten gör att det är värt det.

oh dear

Alltså man bara måste älska folk som ser helt luffiga ut men ändå bara har en massa dyra kläder. På den här sidan är det en som ser väldigt alternativ ut, men vad tror ni han har på sig? Acne *2, Schmoove, & Gucci. Loves it. Jag ÄLSKAR det. Ska man va luffig ska man va det med stil.

Imorn ska jag & Pamela till havet, vi kommer självklart sola med stil, vad annars?

la belle et le bad boy

Ibland slår ångesten av att ha förlorat honom till. Om man nu kan förlora något som man kanske inte ens hade. Jag går in på msn bara för att kolla om han är online. För att få veta vad han gör. Eller vad han inte gör, snarare. Jag har alldeles för mycket tid att tänka nu när jag är hemma. Det är inte bra. Jag behöver bli distraherad. Förtränga. Glömma. Sen ibland händer det grejer som gör att jag rycks med i något annat och är närvarande i nuet ett tag. Jag gillar de stunderna. Att ligga på gräsmattan med miss C. är en sån stund. Att ha brorsan hemma hjälper också till. Om jag inte ska få panik på att va hemma i byn så är det bäst att det händer saker, hela tiden.

"man är bara så billig som man gör sig"

Bör jag finna det oroväckande att jag tycker att ett vykort med den texten passar oss såååå bra?

Sista helgen med girlsen nu innan vi försvinner iväg på olika håll för sommaren. Det kommer bli sentimentalt & jävligt imorn framåt småtimmarna.


Sen väntar en sommar hemma i byn. Alltså ingen action whatsoever på tre månader. Trevligt värre. Eftersom jag vet redan från början att det är rena öken där tänker jag spä på det hela genom att plöja mig igenom Brott & Straff. Kanske även Processen. Och så ska jag ta igen en massa musiklyssnande. Kanske ska börja lyssna på klassisk musik? Det känns rätt hett. (obs, ingen ironi där. klassisk musik kan va grym.)


Men först: pumptömning x2. Vi ska stå i baren o se sofistikerade ut. Jorå. (ingen ironi där heller, dock vet jag att vi inte kommer lyckas med det.)