det säger jag nu, yo

oj alltså. satt precis och tänkte att det var längesen jag var inne hos embryo o läste. så ser jag hos silverfisken att han har kommit ut, och att det är nån snubbe vid namn magnus carlbring som ligger bakom. jaha. där ser man. lite synd kan man tycka, för nu blir det väl inte så mycket mer. men som tur är har jag en massa gammalt som jag inte har läst igenom än.

läs, läs!

tycker ni inte att det är bra så tycker jag inte om er, puss.


can you keep up?

Jag ökar på mina cred-poäng genom att lyssna på bl.a. Hanson & Amy Diamond. Risken finns att jag snart kommer börja rota igenom klädkammaren efter Spice Girls - Spice World (tror den heter så va?). många bra låtar där... såg deras film på bio när den kom och I loved it! Vettefan vem som var min favorit av dom men det var inte Mel C iaf, herregud så tråkiga kläder hon hade.

Nästa vecka kommer bli en bra vecka, ska dricka te med celababy, "rena hela kroppen inifrån" med MethodDraine Detox (eh, ja), handla dop-present till världens sötaste, handla kläder till dopet & kanske beställa en massa roligt smink & grejer från strawberrynet. Möjligtvis att jag går på nån föreläsning också, vi får se.

Nu: Step Up med Darin. Som sagt, cred-poängen är skyhöga.