Götet

Tillbaka i Växjö efter en helg i Lilla London, Sveriges framsida, Götlaborg. Det var trevligt, och jag är fattig nu. Skulle egentligen handlat kläder eftersom jag de senaste månaderna mest handlat smink & krämer, men det blir ju sällan som man tänkt sig så av X antal inhandlade grejer fanns det bara ett (1) klädesplagg, en fin röd klänning med nåt vitt mönster på. Resten går under märkena Elizabeth Arden, Biotherm, Clinique, etc. Dyra krämer = habegär. Usch usch. Detta är inte alls bra egentligen. Jag vågar inte kolla bankkontot hur mycket jag gjort av med. Tomas fick betala när vi handlade mat idag, och risken finns att han får göra det ett tag framåt också. Maj kommer bli en kul månad.

Vad jag har lärt mig av detta? Inget egentligen, mer än att det är farligt att åka till en stor stad precis när man fått pengar. Men det var la inget nytt.

Jag ångrar lite lite att jag inte köpte setet med Elizabeth Ardens 8hour cream.

Doutzen mot toppen

Fina Doutzen står på en stege på omslaget till Vogue, betyder det att hon är lite bättre än de andra modellerna som hon delar omslaget med? Klart det gör. Doutzen är alltid finast. Plus att hon kommer från landet dit det var tänkt att jag skulle bege mig nästa år. Nu blir det inte så, jag blir kvar här ett bra tag till, men det får ändå stå på hennes pluskonto.

grötprat nästa!

Snart ska vi ta tåget till Köpenhamn. Tomas vill dricka öl, jag vill handla kläder & annat. Får nästan lite ångest när jag tänker på hur mycket pengar jag kommer göra av med. Men vafan, man kan la inte samla pengarna på hög heller. Jag övade lite på danskan innan när jag åkte tåg (ja, har redan åkt tåg en gång idag), så jag tror jag kommer klara mig utmärkt!

Puss&kram!

Fina fina jackan, den är min nu

fina fina jackan
bild från
Tres Bien Shop

Tack kära posten

I brevlådan idag:

ELLE
Modette

En dag som hittills har varit åt helvete ser nu ut att kunna bli väldigt bra. Ska bara jaga bort sambon från soffan sen ska det läsas.

Trevligt trevligt!

Helgens inköp

- svart kjol från Acne
- solgul t-shirt från Filippa K
- juicepress
- sött anteckningsblock
- schampoo från Sachajuan (och söta tjejen på Kicks slängde ner massa prover på bodylotions & balsam, sånt gillar vi)

Var väldigt blygsam i mitt handlande eftersom jag ska till Köpenhamn om inte allför många dagar. Jobbigt är det, att inte kunna shoppa som man vill.

Grönt är skönt.

Jag tror att jag såg Peter Eriksson från miljöpartiet idag. Det måste va höga kändispoäng på det. Särskilt som jag röstade på dem i valet. Jag är inte 100% säker, men nästan. Han gick förbi så snabbt på perrongen, och jag ville inte hoppa av tåget o springa efter bara för o kolla. Så höga kändispoäng är det inte, hade det vatt nån annan istället, säg Håkan eller så, då hade jag lätt hoppat av.

Eller nej, när jag tänker efter är det nog inte nån kändis som skulle få mig att hoppa av i Alvesta. Så kul är det inte där. Jag tar tillbaka. Inte ens Håkan.

Men kanske Jocke Berg. För gamla tiders skull.

Bytt är bytt, kommer kanske tillbaka

Mitt nya balsam från Sachajuan luktar tant. Det var inte riktigt det jag var ute efter. Så kanske att jag struntar i att gå in till stan o köpa ett schampoo i samma serie. Men å andra sidan, håret blev ju fint o så. Jag kanske vänjer mig vid lukten?

Efter Grease har jag gått över till att gilla Måns mer än Sebastian. Det kanske bara är tillfälligt, men kanske inte.

Annars har jag: fikat på Lilla torg i Malmö, hittat fina grejer på Monki,  sprungit runt  sjön,  lekt med Elsa,  blivit retad för min dialekt (jag kommer ge igen när tillfälle ges), köpt nya fina tavlor som Tompa ska hänga upp, haft roligt åt glada (fulla) män på tåget. Och en del annat.