The story of my life

Jag är ledig idag och det är så fruktansvärt skönt så det finns inte. Har skrivit ner en fin liten berättelse om han som har förändrat mitt liv och satt mig i en situation jag aldrig kunde drömma om att jag skulle hamna i. Nu kommer mina nerver att testas riktigt ordentligt. Pallar jag trycket?

Har fått order om att ta det lugnt idag och bara koppla bort allting, och who am I to argue? Så nu ska jag måla naglarna och kolla på Sex And The City.

Öret

Nu är biljetterna bokade, bort från idioter och upp till världens bästa Mickelina. Innan dess ska jag hinna med avslutningsfest med laget, inflyttningsfest, passa hus i Älmhult några dagar, Köpenhamn, och jobb en helg. Och när jag kommer hem är det köksfest. Händer mycket grejer när man bor i byn.

Jag räknar givetvis med mkt fest & te-drickande, och lite shopping. Kanske Moneybrother också? Hade varit fint. Är mest nervös över tåg-bytet i Mjölby, men det ska nog gå bra.


Puss!

the center of attention

det är jobbigt att ha många bollar i luften när man är hemma i byn. var mkt lättare på campus.

ja ja, i-landsproblem antar jag.

Lycka!

Fick veta världens roligaste grej idag på jobbet! Det är så kul så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men hemligt såklart, så jag kan inget säga. Allt är affärshemligheter på jobbet, även det privata!

Snäll som jag är ryckte jag in och gav K. en påse bilar eftersom de har tagit bort onsdagskakan och den var veckans höjdpunkt på jobbet.


ps. smsar just nu med en som ger pirr i magen! jo! ds.