Back in black

Har köpt jättesnygga byxor/jeans från filippa k. Höga som satan i midjan o dragkedja vid bensluten. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att sova i dom, så fint är det. Kanske blir en bild på dom nästa helg, för då ska jag givetvis ha dom tillsammans med mina höga skor som jag får skavsår av. The things you do for fashion.

På onsdag är jag ledig, då ska jag ev. besöka Växjö för första gången på evigheter (känns det som). Måste hämta lite post. Vill dock inte hämta mobilräkningen, den kan få ligga kvar.

Hilfe

Hittade nyss en spindel i min säng. Är sådär sugen på att gå och lägga mig nu.

Drömde om jättestora spindlar igår natt med nån slags pansarskinn, var det nåt freudianskt kanske? Tänk om jag hade spindlar i sängen då med som kröp över mig?

 Fy fan.

Pamsan,

är det okej om jag kommer 16-18 nov? För då är jag ledig. Hade varit kul. Jag saknar dig.

Puss

Lyckad fest

Det pep i mobilen nyss och jag sitter här o försöker bestämma mig vem jag vill att det ska vara som hör av sig till mig. Finns tre personer som det skulle vara värt att gå o hämta mobilen för. Är det nån annan kommer jag bli lite trött.

Festen igår var bra på många vis. Har ett mkt stort blåmärke på mitt högra lår, skavsår på fötterna som gör att jag inte kan ha skor på mig, och ett visst mått av vätskebrist.

Ah jisses. Det som önskades mest på förfesten var Lasse Stefanz (stavas det så?), och vår tränare tror att vi är helt galna. Men det var ju en fin liten bit vi spelade! Måste ladda ner den.

Och det bästa, jag drack inte för mkt, jag blev överSERVERAD. Alltså inte mitt eget fel, utan dom som serverade mig får ta detta på sig. Strålande.

Puss!

Hej modeblogg!

Fint

från facehunter

Jag saknar skolan!

Har tänkt att jag kanske kanske ska plugga i storstan (trots att jag riskerar maximera csn) så jag slökollade lite på su:s hemsida. Och fan alltså, men jag blir helt TILL MIG när jag läser om de samhällsvetenskapliga ämnena. Jag ska inte alls det läsa ekonomi. Jag har valt helt rätt program, det vara bara inriktningen som blev fel. Demokratisering & globalisering & allt sånt tjafs är verkligen min grej. Jag vill börja plugga NU! Har hittat två kurser som jag så gärna vill läsa, så står det att de ges i mån av resurser. Jag måste få läsa dessa två kurser, jag måste. Demokratisering och mänskliga rättigheter i Latinamerika & Globalisering och nya strategier för ekonomisk utveckling i Latinamerika är de två kurstitlar som lagt sig tätt intill mitt hjärta.

Det vore väl fan om de inte går till våren. Vadå i mån av resurser?

Annars får de la bli statsvetenskap, som tack o lov finns att välja på engelska, men snälla snälla jag vill läsa om Latinamerika. Är det i sådana här lägen man ska vända sig till högre makter eller?

Jaja, nu bjuds det på fika på andra sidan byn. Lär stimma vidare om detta senare.

Om jag inte handlar för mycket i Malmö imorn ska denna bli min

Tischa

I put my laser on stun

Jag är ledig i tre dagar nu och fan vad det känns lyxigt. Ska cykla till andra sidan byn och leka med Essan. Förhoppningsvis kan jag lura med dem på fika nere i byn. Borde inte va några problem.

När jag tänker på att vi ska flytta till storstan så saknar jag inte campus lika mycket, och det är ju bra. För det var himla fint o bo där. Men det ska bli himla fint i storstan också.

Och om saker o ting inte ändras alltför mycket är jag tillbaka på campus om ett år. Så jag har inte lämnat campus på riktigt, bara tillfälligt, och då behöver jag inte sakna det lika mycket för JAG KOMMER TILLBAKA!!! Nu längtar jag men den dagen det gäller kommer jag säkert ha råångest över att behöva sätta min fot där igen. Well well. Vi får la se.

Vem bestämmer rätt o fel när.. blablabla

Oj oj oj. Helgen. Lördagen. Jisses. Moral? There's no such thing. Folk överraskade, vissa mer andra mindre. Vi kan väl konstatera att det finns en och annan flickvän ute i stugorna vars sits jag inte skulle vilja befinna mig i. Jag befann mig i den sitsen för exakt ett år sedan, men inte nu längre.

Har blåmärken över hela kroppen och vissa minnesluckor, men det är fint så, jag hade kul stora delar av kvällen. Och den där jävla tjuren som jag fick för mig att rida på, med en kjol som knappt täckte midjan! Inte helt bra. Gissar att det är därifrån en del av blåmärkena kommer.